Tradition: Mark og Christoffer i Kultursalen

24. november 2014 Kultur

Mark & Christoffer har sammen med Kulturafdelingen i MIF Augustenborg valgt at arrangere to koncerter i Kultursalen. Koncerterne finder sted hhv. torsdag den 18. december og fredag den 19. december.

Christoffer og Mark

Christoffer og Mark

Poul Andersen fra Kulturafdelingen fortæller:

”Mark og Christoffer har skabt en ny juletradition her i Augustenborg, som vi er ekstremt glade for at kunne være en del af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i Kulturafdelingen har den vision, at vi vil give arrangementer af høj kvalitet til lokalområdet. At vi så kan trække på lokale kræfter og levere sådan en fantastisk aften med musik i høj kvalitet – og ikke mindst god stemning – er fantastisk! ”

Sangduoen Mark & Christoffer har eksisteret siden 1998 og har sammen og hver især været et flittigt aktiv i musik- og kulturlivet i Sønderborg og omegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julekoncerterne, der har en varighed af ca. 2 timer byder på et bredt repertoire blandet med afslappet humor.

”Det er en stor fornøjelse for os at komme hjem til Als og slutte en travl juleperiode af med en julekoncert i det Sønderjyske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en utrolig hyggelig og munter aften, hvor vi føler os privilegerede af at kunne underholde vores publikum med god musik og lidt sjov og ballade,” siger Mark Dixon

Dørene åbnes kl 19:00, og billetterne som koster 120kr kan købes på www.mif.dk/kultur og i døren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...