Tre anholdt for omfattende hærværk i Sønderborg og andre steder

14. marts 2018 112

Syd- og Sønderjyllands Politi har onsdag anholdt to 15-årige drenge og en 19-årig kvinde for omfattende hærværk mod biler og bygninger i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg.

Efterforskningsleder Preben Westh siger til TV SYD, at der kan være forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia natten til tirsdag.

“Vi tror, der kan være en forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia. De har haft rådighed over en bil, og måden hærværket er foregået på, er efter samme mønster som i både Aabenraa, Haderselv og Sønderborg”, siger Preben Westh til TV Syd.

Preben Westh oplyser, at politiet stadig er i gang med en større efterforskning af hændelserne, og efter afhøring af de tre anholdte, kan der komme yderligere anholdelser.

De tre anholdte er fra Aabenraa- og Rødekro-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...