Tre indbrud skrevet på listen

8. januar 2016 112

Torsdag kom der igen politianmeldelser om indbrud.

Nørager. Foto: Bent Petersen

Nørager. Foto: Bent Petersen

I en lejlighed på Nørager brød tyve først en dør op til en udestue og herefter blev en terrassedør brudt op til lejligheden. Her blev alle skuffer og skabe gennemrodet. Der blev stjålet kontanter, cigaretter og en designerlampe af mærket ”Asmussen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lampen er 30 cm høj og belagt med 24 karat guld, siger politiet.

Fra en lejlighed på Perlegade blev der stjålet et 43” Samsung tv og en sort North Face taske. Tyven var gået ind i lejligheden gennem hoveddøren, der var ulåst. Tyveriet er sket mellem d 28. december og frem til torsdag.

På Skovbrynet i Sønderborg blev en terrassedør brudt op i tidsrummet fra lørdag og frem torsdag til kl. 18. Tyven har været i hele huset, men det er ikke helt klart, hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...