Tre nye påsatte brande i nat i Sønderborg – beboere evakueret

7. juli 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Natten til torsdag var der igen påsatte brande rundt omkring i Sønderborg og derfor måtte Brand og Redning rykke ud til brand i en række sammenbyggede carporte, et affaldsskur samt en container. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Billede fra Sønderborg Brand & Redning

Billede fra Sønderborg Brand & Redning

Artiklen fortsætter under annoncen

Den først anmeldelse indløb klokken 02:11 fra Tandsbjerg, hvor der var brand i fire sammenbyggede carporte:

”Der var kraftig røgudvikling, så vi måtte evakuere beboerne i to lejligheder, men ingen er kommet til skade”, fortæller vagtchefen til SønderborgNYT der også fortæller, at de sammenbyggede carporte nedbrændte til grunden.

Blot små 10 minutter senere var den gal igen. Denne gang går meldingen på brand i et affaldsskur i Stenbjergparken. Affaldsskuret udbrændte totalt. Klokken 03:17 indløber nattens sidste anmeldelse om brand ved Nørager – denne gang i en container, som også udbrændte.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har en stærk mistanke om, at brandene i nat og brandene i onsdags alle er påsatte og derfor vil vi meget gerne tale med personer, der enten har observeret nogle mistænkelige forhold omkring brandstederne eller har viden, som vi kan bruge i vores efterforskning”, siger vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Politiet ønsker her til morgen ikke at oplyse om konkrete efterforskningsmæssige skridt, men fortæller, at politiet ser meget alvorligt på de mange påsatte brande i Sønderborg indenfor kun få dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved du noget, så kontakt politiet på 1-1-4.

Læs også: Politiet om påsatte brande i Sønderborg – hold øjne og ører åbne
Læs også: Politiet: Vi intensiverer patruljeringen i Sønderborg
Læs også: To nye brande – den fjerde nat i træk med brande i Sønderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...