Tre uger med togbusser på strækningen til Kolding

17. juli 2014 Uncategorized

Siden mandag har det ikke været muligt at køre tog fra Sønderborg og hele vejen til Kolding. Undervejs skal der skiftes til en såkaldt togbus, oplyser DSB.

Sporarbejde betyder, at togpassagerer undervejs bliver rykket over i en bus.

Sporarbejde betyder, at togpassagerer undervejs bliver rykket over i en bus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordningen skal vare cirka tre uger. Så længe vil hovedstrækningen mellem Vojens og Vamdrup på vej mod Kolding være totalt spærret. Strækningen er kun et-sporet og skal forsynes med et andet spor, så togtrafikken gennem Jylland kan blive hurtigere og mere effektiv.

– Sporarbejderne fortsætter ind i det næste år, oplyser DSB. Der kommer formentligt flere total-spærringer i enkelte weekender.

Ifølge DSB lægger Banedanmark typisk sporarbejderne i ferietiderne, fordi der i den periode alligevel er færre rejsende, og pendlerne bliver skånet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...