Tre uger med togbusser på strækningen til Kolding

Arkivfoto
Arkivfoto
17. juli 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Siden mandag har det ikke været muligt at køre tog fra Sønderborg og hele vejen til Kolding. Undervejs skal der skiftes til en såkaldt togbus, oplyser DSB.

Ordningen skal vare cirka tre uger. Så længe vil hovedstrækningen mellem Vojens og Vamdrup på vej mod Kolding være totalt spærret. Strækningen er kun et-sporet og skal forsynes med et andet spor, så togtrafikken gennem Jylland kan blive hurtigere og mere effektiv.

– Sporarbejderne fortsætter ind i det næste år, oplyser DSB. Der kommer formentligt flere total-spærringer i enkelte weekender.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge DSB lægger Banedanmark typisk sporarbejderne i ferietiderne, fordi der i den periode alligevel er færre rejsende, og pendlerne bliver skånet.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...