Trees In Toronto og Sorte Fugle spiller i Sønderborghus

21. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Trees In Toronto besøger Sønderborghus på fredag og spiller melodisk og meget lyttervenlig stadion-rock.
Med koncerter på flere prominente spillesteder i rygsækken er Trees In Toronto ved at opbygge sig et solidt CV, der tæller koncerter på Jelling Festival, Smukfest, Train, Store Vega og Knust i Hamborg samt support for  Turboweekend og Dúné.
Desuden kommer Sorte Fugle, der er besjælet dansksproget folk­rock fra vandkantsdanmark, Falster. Et ”nostalgisk nyskabende” og helt frisk bud på nærværende sange der tør udstille desperationen og modløsheden hos en glemt generation af unge mennesker, som med næb og klør insisterer på at blive hørt fra deres lille ståsted i provinsen, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Musikalsk står Sorte Fugle på skuldrene af C.V. Jørgensen, Steppeulvene og nyere danske kunstnere som Peter Sommer og Magtens Korridorer. Men i bund og grund er de helt deres egne i både lyd og budskab.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...