Trio from Hell med Billy Cross spiller i Kultursalen

1. november 2016 Kultur

Det er lykkedes Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening at få Billy Cross med bandet ”Trio From Hell” til Augustenborg den 18. november.

“Det er en stor satsning, og det bliver et brag af en koncert som du må opleve”, siger Poul Andersen fra MIFs Kulturafdeling i en pressemeddelelse.

Guitaristen og produceren Billy Cross kommer fra USA, men i 1980 bosatte han sig i Danmark og er siden blevet kendt i mange sammenhænge i det danske musikliv.

I slutningen af 70’erne spillede han sammen med Bob Dylan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trio From Hell blev dannet kort tid efter Billy Cross forlod Delta Cross Band.

Mik Schack ringede til Billy Cross og sagde:

”Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!” Billy Cross kontaktede Flemming Ostermann, og så var trioen en realitet: Cross på guitar og sang, Ostermann på bas og Schack på vaskebræt!

De blev hurtigt populære blandt folk, der var til good old rock’n’roll. Trioen leverer al den bedste musik fra Billy Cross’ karriere som soloartist, fra tiden med Delta Cross Band og fra Amerikas barndom nemlig: Autentisk rock, blues, rhythm and blues & country – hele kataloget af sange, der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne. Men med den ene lille forskel, at The Trio From Hell sætter turboen på, når de spiller – og så lyder det som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så der er noget at glæde sig til når Cross, Ostermann og Schack går på scenen i Kultursalen i Augustenborghallen, fredag den 18. november kl. 20.

Billetter købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren, der åbnes kl. 19.00.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...