Trio from Hell med Billy Cross spiller i Kultursalen

1. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det er lykkedes Kulturafdelingen i Midtals Idrætsforening at få Billy Cross med bandet ”Trio From Hell” til Augustenborg den 18. november.

“Det er en stor satsning, og det bliver et brag af en koncert som du må opleve”, siger Poul Andersen fra MIFs Kulturafdeling i en pressemeddelelse.cross-schack-ostermann-pressphoto

Guitaristen og produceren Billy Cross kommer fra USA, men i 1980 bosatte han sig i Danmark og er siden blevet kendt i mange sammenhænge i det danske musikliv.

I slutningen af 70’erne spillede han sammen med Bob Dylan.

Trio From Hell blev dannet kort tid efter Billy Cross forlod Delta Cross Band.

Mik Schack ringede til Billy Cross og sagde:

”Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!” Billy Cross kontaktede Flemming Ostermann, og så var trioen en realitet: Cross på guitar og sang, Ostermann på bas og Schack på vaskebræt!

De blev hurtigt populære blandt folk, der var til good old rock’n’roll. Trioen leverer al den bedste musik fra Billy Cross’ karriere som soloartist, fra tiden med Delta Cross Band og fra Amerikas barndom nemlig: Autentisk rock, blues, rhythm and blues & country – hele kataloget af sange, der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men med den ene lille forskel, at The Trio From Hell sætter turboen på, når de spiller – og så lyder det som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran.

Så der er noget at glæde sig til når Cross, Ostermann og Schack går på scenen i Kultursalen i Augustenborghallen, fredag den 18.

Artiklen fortsætter under annoncen

november kl. 20.

Billetter købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren, der åbnes kl. 19.00.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...