Trods Coronaen er medlemstallet i Sønderborg Fremad konstant stigende

25. marts 2021 Sport

Mange sportsforeninger har mistet en stor del af deres medlemmer, mens restriktionerne gjorde det umuligt at mødes og træne. Men sådan er det slet ikke i Sønderborg Fremad, hvor medlemstallet ikke faldt gennem nedlukningen og oven i købet nu er konstant stigende.

“Efter vi begyndte at træne igen, så er der skrevet 30 unge spillere ind i medlemskartoteket og tager vi de voksne med, så bliver det til cirka 50 nye spillere”, siger ungdomsformand Roland R Jepsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver gang der er træning, så er der et par nye ansigter. “Og det gælder stort set for alle vores hold”, siger Roland R. Jepsen og han har et bud på, hvorfor der kommer flere og flere til.

“Vi gør rigtigt meget ud af, at det skal være sjovt at gå til fodbold. Dét, at det er sjovt, giver et dejligt fællesskab på holdene”, siger ungdomsformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...