Trolde og hekse på Gelerts Gård

29. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

På Gelerts Gård i Nybøl glæder borgerne sig til i eftermiddag og i aften. Da er der nemlig stor Halloween- fest for beboerne og de borgere, der bor i eget hjem, og kommer på Gelerts Gård i dagtimerne. Det er efterhånden blevet en tradition, som beboerne og borgerne ser frem til.download

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores beboere og brugere udefra er helt vilde med at blive sminket og klæde sig ud som en anden person – det kan være en trold eller en heks. Det er en anledning til at give sig selv en helt ny identitet, for en kort stund, som de nyder rigtig meget”, siger Gitte Bertelsen, leder af Gelerts Gård.images (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er jo på vej ind i en lidt trist og mørk tid, og vi bruger anledningen til at sætte lidt gang i sagerne, mens vi venter på den næste store fest – julen”, fortæller Gitte Bertelsen.

Sminkningen og udklædningen går i gang kl. 16.30.

Kl. 18 er der god mad og et musikalsk indslag.

Gelerts Gård er Sønderborg Kommunes center for erhvervet hjerneskade. Der er 60 beboere og centeret bruges desuden af 15 borgere, der bor i eget hjem.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Sønderborg, Frivillige

Hvem har fortjent Integrationsprisen 2021?

30. juli 2021 Sønderborg

Integrationsrådet uddeler for 17 gang Brobyggerprisen og nu mangler kun det vigtigste: Kandidaterne. Kom med din indstilling på en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den lokale mangfoldighed. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. ”Brobyggerprisen sætter et positivt fokus på blandt andet etnisk ligestilling, og derfor er […]

Læs mere...