Trolde og hekse på Gelerts Gård

29. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

På Gelerts Gård i Nybøl glæder borgerne sig til i eftermiddag og i aften. Da er der nemlig stor Halloween- fest for beboerne og de borgere, der bor i eget hjem, og kommer på Gelerts Gård i dagtimerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er efterhånden blevet en tradition, som beboerne og borgerne ser frem til.download

“Vores beboere og brugere udefra er helt vilde med at blive sminket og klæde sig ud som en anden person – det kan være en trold eller en heks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en anledning til at give sig selv en helt ny identitet, for en kort stund, som de nyder rigtig meget”, siger Gitte Bertelsen, leder af Gelerts Gård.images (2)

“Vi er jo på vej ind i en lidt trist og mørk tid, og vi bruger anledningen til at sætte lidt gang i sagerne, mens vi venter på den næste store fest – julen”, fortæller Gitte Bertelsen.

Sminkningen og udklædningen går i gang kl.

16.30.

Kl. 18 er der god mad og et musikalsk indslag.

Gelerts Gård er Sønderborg Kommunes center for erhvervet hjerneskade. Der er 60 beboere og centeret bruges desuden af 15 borgere, der bor i eget hjem.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...