Trygfonden sender penge til foreningen Broen

8. juli 2021 Sønderborg

Foreningen Broen får støtte til forløbe ‘Pause/kvalitetstid i hverdagen’ og det skyldes, at et flertal blandt TryghedsGruppens 260.000 medlemmer i Region Syddanmark ved en afstemning i begyndelsen af året valgte børn og unges trivsel som særligt fokusområde i 2021. Og både i antal og samlet beløbsstørrelse har TrygFondens regionale råd i Syddanmark aldrig modtaget så mange donationsansøgninger som i forårets ansøgningsrunde.

“Det store omfang af ansøgninger vidner om et fantastisk engagement fra mange gode lokale kræfter, der gerne vil bidrage til større trivsel og tryghed i regionen. Det er vi fra TrygFondens side meget taknemmelige for. Vi har samtidig tilført ekstraordinært mange penge til uddeling i denne runde og glæder os derfor over, at der er – og vil blive – sat rigtig mange gode initiativer i gang i vores region”, siger Lisbeth Oxholm Andersen i en pressemeddelelse. Hun er formand for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark.

Prioriteringen af børn og unges trivsel afspejles i uddelingen, hvor der i denne omgang er særligt mange trivselsskabende projekter målrettet børn og unge. Samlet set har rådet doneret 10.844.383 kroner til projekter, der skal styrke sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Heraf er 6.843.085 kroner målrettet indsatser i Syd- og Sønderjylland og de 20.000 af dem lander hos foreningen Broen i Sønderborg.

Børn, Unge og Familieenheden i Sønderborg Kommune har til projektet ‘Sundere livsstil gennem e-sport’ fået 117.500 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...