Trygfonden sender penge til foreningen Broen

8. juli 2021 Sønderborg

Foreningen Broen får støtte til forløbe ‘Pause/kvalitetstid i hverdagen’ og det skyldes, at et flertal blandt TryghedsGruppens 260.000 medlemmer i Region Syddanmark ved en afstemning i begyndelsen af året valgte børn og unges trivsel som særligt fokusområde i 2021. Og både i antal og samlet beløbsstørrelse har TrygFondens regionale råd i Syddanmark aldrig modtaget så mange donationsansøgninger som i forårets ansøgningsrunde.

“Det store omfang af ansøgninger vidner om et fantastisk engagement fra mange gode lokale kræfter, der gerne vil bidrage til større trivsel og tryghed i regionen. Det er vi fra TrygFondens side meget taknemmelige for. Vi har samtidig tilført ekstraordinært mange penge til uddeling i denne runde og glæder os derfor over, at der er – og vil blive – sat rigtig mange gode initiativer i gang i vores region”, siger Lisbeth Oxholm Andersen i en pressemeddelelse. Hun er formand for TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prioriteringen af børn og unges trivsel afspejles i uddelingen, hvor der i denne omgang er særligt mange trivselsskabende projekter målrettet børn og unge. Samlet set har rådet doneret 10.844.383 kroner til projekter, der skal styrke sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Heraf er 6.843.085 kroner målrettet indsatser i Syd- og Sønderjylland og de 20.000 af dem lander hos foreningen Broen i Sønderborg.

Børn, Unge og Familieenheden i Sønderborg Kommune har til projektet ‘Sundere livsstil gennem e-sport’ fået 117.500 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...