Trykkerier: Politikerne sender reklameaviserne på pension

4. november 2014 Erhverv

Vi gider ikke de der tilbudsaviser mere. Det er der i hvert fald noget, der tyder på. Tal fra Post Danmark viser, at 4 ud af 10 husstande vælger reklamerne helt fra og siger nej tak til reklamer.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Grafisk Arbejdsgiverforening, som blandt andet organiserer trykkerierne, er man ikke glade for den udvikling, oplyser dr.syd.

Administrerende direktør i Grafisk Arbejdsgiverforening, Thomas Torp, mener, at politikerne bærer en stor del af ansvaret for, at de trykte reklamer snart ikke længere lander i vores postkasser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Regeringen og Enhedslisten er på vej med en reklameafgift, som betyder, at omkostningerne ved at sende reklamer ud stiger op til 50 procent”, siger Thomas Torp til dr.

“Og når udgifterne til reklameaviserne stiger, så kommer butikkerne til at vælge den form for reklame fra i fremtiden”, fortæller Thomas Torp.

Det er ikke politikerne, der har fået borgere til at vælge reklamer og for en stor dels vedkommende også gratisaviser fra.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...