Tyroler for en dag

7. september 2014 Kultur

cover

Sønddag eftermiddag havde Omsorgsklubben Sønderborg, inviteret de ældre til tyrolerfest på Reimarskolen. Små 140 gæster meldte sig til, for at nyde en eftermiddag i selskab med Anders og Henriette med deres tyrolerorkeste, Tyrolerklang. Orkesteret præsenter sig selv således, »Tyrolerklang« tilbyder nogle hyggelige og musikalske timer med tyrolersang krydret med gode historier fra Tyrol, spil på originale tyrolerinstrumenter, fællessang og meget mere. Der er lagt op til en munter rejse med vuggende valsetakter og glædelige genhør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en kort velkomst ved formand for OK klubben, Steen Asmussen, lagde Anders og Henriette ud med at fortælle små anekdoter fra deres tidligere ture til Tyrol, og tog således publikum med på en rejse til Tyrol, hvor første stop var Den Hvide Hest, hotellet der blev gjort kendt via den danske folkekomedie »Sommer i Tyrol«.

Allerede fra start, var det et oplagt publikum, som sang med på de folkelige sange, stemingen var festelig og løssluppen.

Se billeder fra den festlige eftermiddag her

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...