Tyroler for en dag

7. september 2014 Kultur

cover

Sønddag eftermiddag havde Omsorgsklubben Sønderborg, inviteret de ældre til tyrolerfest på Reimarskolen. Små 140 gæster meldte sig til, for at nyde en eftermiddag i selskab med Anders og Henriette med deres tyrolerorkeste, Tyrolerklang. Orkesteret præsenter sig selv således, »Tyrolerklang« tilbyder nogle hyggelige og musikalske timer med tyrolersang krydret med gode historier fra Tyrol, spil på originale tyrolerinstrumenter, fællessang og meget mere. Der er lagt op til en munter rejse med vuggende valsetakter og glædelige genhør.

Efter en kort velkomst ved formand for OK klubben, Steen Asmussen, lagde Anders og Henriette ud med at fortælle små anekdoter fra deres tidligere ture til Tyrol, og tog således publikum med på en rejse til Tyrol, hvor første stop var Den Hvide Hest, hotellet der blev gjort kendt via den danske folkekomedie »Sommer i Tyrol«.

Allerede fra start, var det et oplagt publikum, som sang med på de folkelige sange, stemingen var festelig og løssluppen.

Se billeder fra den festlige eftermiddag her

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...