Tyv efterlod scooter på gerningsstedet

2. oktober 2015 112

I et rækkehus i Frederiksparken var et vindue blevet brækket op. Det er ikke klart, om der er stjålet noget, men tyven havde til gengæld efterladt en scooter i garagen.

Det oplyser politiet, som fortæller om de seneste indbrud, der er skrevet i døgnrapporten.

Politiet har nu flere indbrud, der skal efterforskes.

Politiet har nu flere indbrud, der skal efterforskes.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet fra 23. september til torsdag blev der begået indbrud i en lejlighed på Rypevej i Langesø. Der blev stjålet et dameur og to vielsesringe. Derudover løb tyvene med et 32” Sony fladskærms-tv og et par cowboybukser.

Natten mellem onsdag og torsdag blev en dør sparket op til en lejlighed i Morbærhegnet. Tyven havde været i hele lejligheden, men umiddelbart var der kun blevet stjålet lidt småpenge.

I en lejlighed i Vesterkobbel blev en rude i en terrassedør knust med en sten. Der blev stjålet en sort læderpung  med 700 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Rådmandsløkken kom en  tyv ind gennem et vindue. Her blev der stjålet en pung med 1.000 kr. en Lenovo tablet og et par cowboybukser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...