Tyveknægt rendte igen og igen på politiet

1. december 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Onsdag eftermiddag blev en motorcykel stjålet fra Ringridervej. Den fandt politiet kort efter klokken 20, hvor de stoppede en 21-årig mand fra Sønderborg, der kom kørende på den. Den unge mand blev anholdt og løsladt efter endt afhøring.

Omkring  halv to – natten til torsdag –  fik politiet et opkald om, at der var en syg og hjælpeløs mand i en garage på Vølbogade. Da politiet kom kunne de konstatere, det var motorcykeltyven og denne gang havde han forsøgt at kortslutte en knallert, så han havde noget at køre på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligt torsdag morgen var den gal igen og der kom endnu en anmeldelse, denne gang fra Ørstedsgade. Anmelderen kunne se en mand, der var ved at skrue en radio ud af en bil.

Det 21-årige og da politiet dukke op, var han i gang med at kortslutte bilen for at stjæle den.

“Denne gang blev han kørt til detentionen”, siger Svend Erik Lassen fra Politigården i Sønderborg.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...