Tyveknægte slog til mod parkerede biler

22. februar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Politiet fik tirsdag flere opringninger om tyverier fra personbiler i Sønderskoven og ved Sygeplejeskolen.

“Mellem kl. 16.15 og 16.45 blev der knust en rude i en bil, der holdt parkeret på parkeringspladsen på Egetoftevej og der blev stjålet en Iphone 5 og en orange skindpung med 2.000 kr. i kontanter, diverse kort og pas”, siger Peter Baum fra det lokale politi.

I nogenlunde samme tidsrum blev der også knust en rude i en anden bil, der også holdt parkeret i Sønderskoven. Der blev stjålet en lyseblå børnepung og en sort damepung der indeholdt diverse kort og 500 kr. i kontanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

På parkeringspladsen ved Sygeplejeskolen på Agervang gik det ud over en Citroën. I tidsrummet fra 18.00 til 20:35 blev der lavet opbrudsmærker på bilen.

“Der blev ikke stjålet noget. Der gjorde der helle ikke fra en Golf samme sted, men to ruder blev knust”, siger Peter Baumj til SønderborgNYT.

Har du set nogle mistænkelige personer luske rundt de pågældende steder, så vil politiet gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...