U-noderne fra Kolding synger for i Kultursalen

11. oktober 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Kom og syng med når U-noderne, Kolding festlige sangkor, lader deres sangglæde rive os med i Kultursalen i Augustenborg, søndag den 29. oktober kl. 15.00.

U-noderne er et blandet kor på 19 personer. Koret synger nyere og ældre danske og engelske sange på en måde, så du vil gå rundt, flere dage efter koncerten, mærket af korets livsglæde og nynne på alle de glade sange.

Korets toastmaster, Otto Skak, får på en humoristisk og engageret måde skabt sammenhæng mellem de kendte og populære sange, musikken, og publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret ledes og akkompagneres af Rudi Petersen

U-noderne er ikke Danmarks største kor, men de forstår at skabe en fantastisk stemning så der er noget at glæde sig til søndag den 29. oktober i Kultursalen – så kom og syng med, skriver MIF-Kultur i en pressemeddelelse.

Billetter á 50,- kr. kan købes både ved døren og i forsalg på www.mif.dk/kultur.

Døren åbnes kl. 14.00.

På gensyn i Kultursalen.

 

 

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...