U16-holdet fra Nordborg er landets 3. bedste fodboldpiger

12. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

DM i futsal blev i weekenden afviklet i Skjern og her deltog Nord-Als Boldklubs’s talentfulde U16 pigehold. DM blev afviklet som et “Final 4 stævne”, dvs. et stævne med fire hold, hvor der blev spillet to semifinaler, samt bronzekamp og finale. Ved stævnet deltog udover Nord-Als Boldklub, Fortuna Hjørring som vandt guld, Ballerup Skovlunde og Roskilde Pigefodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var altså store klubber og byer NB’s piger var oppe imod, skriver Nord-Als Boldklub i en pressemeddelelse.

Semifinalen blev tabt knebent med 2-1 til Ballerup Skovlunde efter NB’s piger ellers havde ført 1-0 på mål af Maja Gramberg Jensen. Desværre blev en meget ligeværdig og intens kamp afgjort kort før tid til Ballerup Skovlundes fordel.

I Bronzekampen ventede Roskilde Pigefodbold, som har et enormt stort opland at hente spillere fra, set i forhold til Nord-Als Boldklub. En meget jævnbyrdig kamp bød på to hurtige scoringer, hvor der efter blot fem minutter stod 1-1.

NB’s mål blev scoret af Ronja Rebold.

Spænding og ekstra spilletid

Ingen af holdene ville lade bronzen glide ud af hænderne og de kæmpede derfor bravt og kampen måtte ud i forlænget spilletid.

Nordborgs U16-piger er de 3. bedste i landet. Foto: Nordals Boldklub

Her viste NB’s piger stor fightervilje og spilovertag og på mål af Mie Jørgensen og Selena Jonsson vandt de kampen 3-1.

Dermed er pigerne det tredje bedste hold i hele landet.

“Pigerne har været helt fantastiske i denne futsal sæson. Deres gåpåmod, vilje og sammenhold har båret os rigtig langt og de har fortjent fået succes. At hente bronze til først det jysk/fynske mesterskab og senere ved Danmarksmesterskabet er ganske enkelt enormt flot og de kan være meget stolte,-det er vi trænere og hele Nord-Als Boldklub i hvert fald. Nu glæder vi os til den kommende udendørs sæson”, siger holdets trænere Kim Hansen og Bo Rasmussen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk