U16-holdet fra Nordborg er landets 3. bedste fodboldpiger

12. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

DM i futsal blev i weekenden afviklet i Skjern og her deltog Nord-Als Boldklubs’s talentfulde U16 pigehold. DM blev afviklet som et “Final 4 stævne”, dvs. et stævne med fire hold, hvor der blev spillet to semifinaler, samt bronzekamp og finale. Ved stævnet deltog udover Nord-Als Boldklub, Fortuna Hjørring som vandt guld, Ballerup Skovlunde og Roskilde Pigefodbold.

Det var altså store klubber og byer NB’s piger var oppe imod, skriver Nord-Als Boldklub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Semifinalen blev tabt knebent med 2-1 til Ballerup Skovlunde efter NB’s piger ellers havde ført 1-0 på mål af Maja Gramberg Jensen. Desværre blev en meget ligeværdig og intens kamp afgjort kort før tid til Ballerup Skovlundes fordel.

I Bronzekampen ventede Roskilde Pigefodbold, som har et enormt stort opland at hente spillere fra, set i forhold til Nord-Als Boldklub. En meget jævnbyrdig kamp bød på to hurtige scoringer, hvor der efter blot fem minutter stod 1-1.

NB’s mål blev scoret af Ronja Rebold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spænding og ekstra spilletid

Ingen af holdene ville lade bronzen glide ud af hænderne og de kæmpede derfor bravt og kampen måtte ud i forlænget spilletid.

Nordborgs U16-piger er de 3. bedste i landet. Foto: Nordals Boldklub

Artiklen fortsætter under annoncen

Her viste NB’s piger stor fightervilje og spilovertag og på mål af Mie Jørgensen og Selena Jonsson vandt de kampen 3-1.

Dermed er pigerne det tredje bedste hold i hele landet.

“Pigerne har været helt fantastiske i denne futsal sæson. Deres gåpåmod, vilje og sammenhold har båret os rigtig langt og de har fortjent fået succes. At hente bronze til først det jysk/fynske mesterskab og senere ved Danmarksmesterskabet er ganske enkelt enormt flot og de kan være meget stolte,-det er vi trænere og hele Nord-Als Boldklub i hvert fald. Nu glæder vi os til den kommende udendørs sæson”, siger holdets trænere Kim Hansen og Bo Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...