Udlændingestyrelsen: Ingen grund til at frygte asylcentret

2. august 2014 Uncategorized

Udlændingestyrelsen:

Sønderborg Nyt følger diskussionen vedr. asylcenteret i Sønderborg kaserne, og hvorvidt det kommer til at blokere for et planlagt havneprojekt i 2018. Det er der tilsyneladende nogle, som frygter, kan man læse sig til. Udlændingestyrelsens vicedirektør Lene Vejrum mener ikke, at der er noget grundlag for den frygt og vil gerne bidrage med denne kommentar til Sønderborg Nyts læsere:

Lene Vejrum fra Udlændingestyrelsen.

Vicedirektør Lene Vejrum fra Udlændingestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er ingen grund til bekymring for, at det midlertidige asylcenter vil blokere for kommunens mulige planer om et havneprojekt. Vi agter at indgå en lejekontrakt med Forsvaret om anvendelse af Sønderborg Kaserne til asylindkvartering. Lejekontrakten udløber senest ved udgangen af 2016, og vi har ikke planer om at anvende bygningen herefter.

– Vi håber og tror i øvrigt på, at der vil vise sig glæde over de arbejdspladser, centeret skaber. Det bygger vi på vores erfaringer fra andre kommuner, hvor man har haft asylcentre. Her har man typisk  været kede af det, når centrene efter en periode er blevet lukket igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...