Udlændingestyrelsen: Ingen grund til at frygte asylcentret

2. august 2014 Uncategorized

Udlændingestyrelsen:

Sønderborg Nyt følger diskussionen vedr. asylcenteret i Sønderborg kaserne, og hvorvidt det kommer til at blokere for et planlagt havneprojekt i 2018. Det er der tilsyneladende nogle, som frygter, kan man læse sig til. Udlændingestyrelsens vicedirektør Lene Vejrum mener ikke, at der er noget grundlag for den frygt og vil gerne bidrage med denne kommentar til Sønderborg Nyts læsere:

Lene Vejrum fra Udlændingestyrelsen.

Vicedirektør Lene Vejrum fra Udlændingestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er ingen grund til bekymring for, at det midlertidige asylcenter vil blokere for kommunens mulige planer om et havneprojekt. Vi agter at indgå en lejekontrakt med Forsvaret om anvendelse af Sønderborg Kaserne til asylindkvartering. Lejekontrakten udløber senest ved udgangen af 2016, og vi har ikke planer om at anvende bygningen herefter.

– Vi håber og tror i øvrigt på, at der vil vise sig glæde over de arbejdspladser, centeret skaber. Det bygger vi på vores erfaringer fra andre kommuner, hvor man har haft asylcentre. Her har man typisk  været kede af det, når centrene efter en periode er blevet lukket igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...