Udsatte familier får kulturoplevelser via Frelsens Hær

25. juli 2016 Kultur

Sønderborg Kommune forsøger at gøre kulturen til et mødested for alle, også for de borgere som normalt ikke har råd til teaterbesøg eller koncertoplevelser. Det sker gennem formidling af gratis kulturbilletter i samarbejde med forskellige kulturinstitutioner og lokale ambassadører, for eksempel Frelsens Hær.

”Det er de små dyrebare oplevelser, som gør en stor forskel og giver dig en fornemmelse af at høre til”, siger Astrid Christensen, leder af Frelsens Hær i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har påtaget sig hvervet med at dele gratis kultur ud til socialt udsatte, og hun er en perle som kulturambassadør, siger kulturkonsulent Dennis Lykke:

”Hun når bredt ud og har en stor menneskelig og social forståelse”, siger han i en pressemeddelelse.

Så hvad binder de to sammen. Jo, det hedder “kultur til alle”: Dennis Lykke har billetterne, Astrid Christensen sørger for at dele dem ud til familier, der har særligt brug for en kulturel oplevelse. Det betyder, at udsatte familier og især deres børn får adgang til arrangementer og begivenheder, som i dagligdagen ligger helt uden for familiernes rækkevidde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...