Udsatterådet sætter en hytteby på mødedagsorden

8. april 2016 Politik

På tirsdag mødes repræsentanter for Udsatterådet med Socialudvalget, hvor der blandt andet skal snakkes om behovet for en hytteby.

I årsrapporten skriver Udsatterådet:

Jørgen Jørgensen, formand for Udsatterådet.

Jørgen Jørgensen, formand for Udsatterådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et vigtigt mål for udsatterådet er fortsat at få etableret en hytteby med plads til 6-8 hytter. På baggrund af udsatterådets brede sammensætning og sociale baggrund og dermed det store kendskab til udsatteområdet, hersker der ikke nogen tvivl i rådet om, at der er et stort behov for en hytteby til de mest socialt udsatte, for hvem egnede tilbud ikke eksisterer. På Sandbjerg seminaret blev behovet for en hytteby anskuliggjort med fyldig dokumentation overfor formanden for socialeudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Socialudvalget så får øje for, der skal være et specielt boligtilbud til en gruppe socialt udsatte i Sønderborg – som der er i andre kommuner, hvor der er lavet hyttebyer – må tiden vise.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...