Udvalgsformand fortæller kulturlivet er vigtigt for Sønderborg

15. september 2022 Politik

Et afvekslende og spændende kulturliv er blandt alt det, der tænkes på, når man tænker på, om man bor i en spændende by, der har nogle interessante fritidsoplevelser. Altså skal der være et bredt og godt foreningsliv, hvor børn og voksne kan være med – og der skal også være en buket af oplevelser, som på en eller anden måde dækker enhver smag.

Og Sønderborg er stadig godt med – stort set hver eneste dag er der liv i en masse foreninger rundt omkring i kommunen – og der er også kulturoplevelser spredt fint ud i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når der skal forhandles budget for de kommende år, så kommer kommer kommunens borgere og gæster ikke til at mærke, at vi også skal spare i Udvalget for Kultur, Idræt og Borgerskab”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT.

Hun fortæller videre, at kultur er vigtigt.

“Det er kulturen, som gør det interessant at flytte hertil og også at blive boende, så vi sparer på områder, hvor foreningerne ikke bliver ramt og vi vil stadig have kulturoplevelser”, siger udvalgsformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...