Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel.

“Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del af gågaden”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

“Vi er med på at sætte projektet i bero i et lille års tid – set i lyset af kommunens aktuelle økonomiske situation – men det bliver ikke puttet i mølposen med vores gode vilje”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen holdt sidste sommer en workshop med Sønderborg Handel, ejendomsejere, beboere, Ungdomsrådet, Kunstrådet, Deutsche Schule Sonderburg og Deutsches Museum Nordschleswig. Workshoppen havde til hensigt at afdække borgernes ønsker og behov for den fremtidige anvendelse af Rønhaveplads. Via et opslag på Facebook modtog forvaltningen yderligere 47 forslag og ønsker i forbindelse med udviklingen af Rønhaveplads. Forslagene blev tematiseret og kan opsummeres i følgende tre punkter:

Artiklen fortsætter under annoncen

Et lege- og aktivitetsområde

Et fleksibelt byrum, der kan bruges til events, koncerter, markeder med mere.

Styrke pladsens sammenhæng samt forbindelsen til havnen og den omkringliggende by.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...