Ulf Pilgaard i Brecklings Bogcafé – skynd dig at købe en billet

11. August Kultur

Her er muligheden for at komme tæt på – rigtig tæt på –  Danmarks største nulevende skuespiller Ulf Pilgaard – og det er den 7. oktober kl 15.00 i Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell.

Ulf Pilgaard gæster Sønderborg som såvel skuespiller og privatperson. Han kommer i hænderne på bogcafeens vært, Allan Breckling, og med åben snak med publikum, der kan vente sig en både klog og hylende morsom søndag eftermiddag i selskab med Danmarks morsomste mand – der er meget mere end bare morsom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ulf Pilgaards lange karriere indenfor såvel teater som film har været ret så varieret – og hvem husker ikke filmen “Nattevagten”, hvor han definitivt dokumenterede også at være karakter-skuespiller.

“Jeg glæder mig faktisk at komme til Sønderborg – og mødes med bogcafeens gæster” siger Ulf Pilgaard.  Og det samme gør Allan Breckling, som hermed har taget tilløb sin bogcafé nr. 28 indenfor få år.

“Ulf Pilgaard har haft et så bredt og så spændende og stort virke og betydning som skuespiller her i landet – så det bliver en enorm udfordring for mig at interviewe ham her på bogcafeen”, siger Allan Breckling og fortsætter:

“Jeg går nok i flyverskjul et par dage – for at krybe helt ind i sjælen på Ulf Pilgaard. Publikum har virkelig noget at glæde sig til”.

Bestil din billet

Arrangementet er søndag den 7. oktober på Hotel Comwell i Sønderborg.

Hvis du vil nyde en lækker anretning inden Ulf Pilgaard træder frem, så skal du komme klokken 14, hvor Comwells køkken er klar med en lækker anretning.

Selve foredraget begynder kl. 15.

Prisen for både foredrag og anretning er 279 kroner.

Foredraget alene koster 195 kroner.

Du kan bestille via MobilePay – skriv dit navn i beskedfeltet.

Du kan sende en mail til acharling@gmail.com – eller ringe på 5240 6616 alle dage mellem 10 og 18.

Du kan også bestille HER via LOF Syd

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...