Ulkebøl Krigshavn raseret af indbrudstyve

30. juni 2016 112

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog den første anmeldelse om indbrud og en stjålet påhængsmotor kl. 04,45.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Siden har vi fået endnu anmeldelse om en stjålet bådmotor og det ser ud til, at tyvene systematisk har brækket dørene til op mod 20 skure på den lille havn i Ulkebøl.

Påhængsmotorer er kostbare og populært tyvegods. En motor koster nemt 50.000 kroner”, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD torsdag morgen.

Vagtchefen forventer, at det viser sig, at der er stjålet en hel stribe påhængsmotorer, når de forskellige bådejere får besked om det natlige tyvekogt og møder op for at tjekke deres tab.

Selvom de fleste bådejere har sikret deres motorer med kæder og i nogle tilfælde med GPs-sporingsudstyr – og som i Ulkebøl under lås og slå i skure, så holder det ikke tyvene tilbage.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Gråsten, Frivillige

KGGOs formand tog glad imod OK-penge i Gråsten

22. april 2021 Gråsten

Torsdag mødte Svend Schütt, som er formand for KGGO op i SuperBrugsen i Gråsten, hvor uddeler Jesper Thomsen stod klar med 2931,25 kroner, der skal sættes ind på KGGOs konto. Pengene kommer fra OK-benzin. “Pengene skal nemlig ikke bruges nu, fordi vi er i gang med at spare op til en bus, så vi kan […]

Læs mere...