Ulkebøl Plæneklipper Service fejrede 50 år

19. marts 2015 Erhverv

Onsdag var en festdag hos Ulkebøl Plæneklipper Service, der kunne fejre de første 50 år, hvor de har været en del af Sønderborgs forretningsliv. I modsætning til de fleste butikker, så ligger Ulkebøl Plæneklipper Service godt gemt i Ulkebøl.

Lars Malle har stået i front i de 10 af firmaets 50 år.

Lars Malle har stået i front i de 10 af firmaets 50 år.

“Selvfølgelig ville godt have ligget mere centralt, men vi bor faktisk godt, hvor vi er – og vi har plads omkring os”, siger Lars Malle, der har været ejer i de seneste ti år. Lars Malle har været en del af firmaet hele sit liv, fordi det er dér, han er vokset op.

“Allerede som barn var jeg med til at samle plæneklippere. Hvis jeg ville have lommepenge, så skulle jeg tjene dem”, siger Lars Malle til SønderborgNyt. Han begyndte som “rigtig” ansat i firmaet for 20 år siden, men onsdag var en hygge- og ikke en arbejdsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er kommet rigtigt mange fra de forskellige haveservice-firmaer og kommunens grønne afdelinger. Det er rart at se”, siger Lars Malle. Han fik også hilst på kirkegaardsgartnere, grønne ansatte fra virksomheder og en masse haveinteresserede.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...