Ulykke: Dreng faldt to etager ned i Borgen Shopping

17. november 2018 112

Lørdag eftermiddag faldt en 4-årig dreng to etager ned i Borgens Shopping i Sønderborg. Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi overfor SønderborgNYT.

”Jeg kan bekræfte, at et barn er faldt to etager ned i Borgen og at vi netop nu er på stedet og gør en indsats overfor de pårørende og andre, der har oplevet ulykken”, siger vagtchef Bjørn Pedersen. Drengen blev hentet af en  redningshelikopter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge vagtchefen er drengen i live, men derudover kendes drengens tilstand ikke ligesom at vagtchefen heller ikke kan oplyse, hvor drengen er fløjet hen og hvilken tilstand drengen er i netop nu.

Ifølge et vidne skulle ulykken være sket ved rulletrappen ved indgangen ved Kastanie Allé og drengen skulle være faldet fra 2. etage ned i stueetagen.

“Direkte rædselsfuldt at opleve, hvordan der lynhurtigt dannede sig en kødrand af mennesker, der ‘lige’ skulle kigge”, siger et vidne.

Området ved elevatorer og rulletrappen samt indgang er spærret af.

Politiet arbejder netop nu på stedet og indgangen ved Kastanie Allé er derfor afspærret.

Læs også HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...