Ulykke: Dreng faldt to etager ned i Borgen Shopping

17. november 2018 112

Lørdag eftermiddag faldt en 4-årig dreng to etager ned i Borgens Shopping i Sønderborg. Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi overfor SønderborgNYT.

”Jeg kan bekræfte, at et barn er faldt to etager ned i Borgen og at vi netop nu er på stedet og gør en indsats overfor de pårørende og andre, der har oplevet ulykken”, siger vagtchef Bjørn Pedersen. Drengen blev hentet af en  redningshelikopter.

Ifølge vagtchefen er drengen i live, men derudover kendes drengens tilstand ikke ligesom at vagtchefen heller ikke kan oplyse, hvor drengen er fløjet hen og hvilken tilstand drengen er i netop nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge et vidne skulle ulykken være sket ved rulletrappen ved indgangen ved Kastanie Allé og drengen skulle være faldet fra 2. etage ned i stueetagen.

“Direkte rædselsfuldt at opleve, hvordan der lynhurtigt dannede sig en kødrand af mennesker, der ‘lige’ skulle kigge”, siger et vidne.

Området ved elevatorer og rulletrappen samt indgang er spærret af.

Politiet arbejder netop nu på stedet og indgangen ved Kastanie Allé er derfor afspærret.

Læs også HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...