Ung bokser er kampklar efter at have smidt 17 kilo

15. februar 2018 Kultur

Mikkel Davidsen fra Sønderborg Amatør Bokseklub er klar til at gå i ringen i Feldsted på lørdag og bokse mod Martin Pedersen fra Flensborg.

“Jeg kender ham og han er ret god. Jeg har en chance for at vinde kampen og kan sige allerede nu, at det bliver en rigtig god kamp”, siger Mikkel Davidsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel Davidsen boksede sin seneste kamp tilbage i 2012 og har et Jysk Mesterskab på sit bokse-cv.

“Men så var jeg væk fra sporten indtil september, hvor jeg begyndte igen. Men inden jeg begyndte at træne, tabte jeg først 17 kilo, så jeg kan bokse i letsværvægt, hvor vi skal ligge mellem 75 og 81 kilo”, siger den tilbagevendte bokser.

Karoline B. Hansen satser på sejr

Ved boksestævnet i Feldsted på lørdag, skal Karoline B. Hansen fra Sønderborg møde Felstedbokseren Jessica Petersen.

Karoline B. Hansen tager masser af erfaring med i ringen.

“Feldstedbokseren tåler en del og det kan være svært at møde en modstander, når ens slag tilsyneladende er uden virkning”, siger træner Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

“Men vi har lagt en taktik og efter et par ugers forberedelse er jeg klar”, siger Karoline B. Hansen, der har været med i Sønderborg Amatør Bokseklub i hele ni år.

“Jeg har været kampbokser i fem år og motionist i fire”, siger kampklare Karoline B. Hansen.

Ukendt modstander – irriterende

Når Oliver Clausen går i bokseringen til boksestævnet i Feldsted på lørdag, så ved han, at formen er i orden og at han har forberedt sig optimalt.

Oliver Clausen ville godt ha’ vidst, hvem han skal bokse imod.

“Men jeg ved ikke, hvem jeg skal op imod og det er lidt irriterende”, siger Oliver Clausen til SønderborgNYT.

Det er Oliver Clausens første kamp.

Klar til sin første kamp

Isaac Bech har bokset siden september og føler sig fuldstændig klar til at møde en modstander i ringen ved boksetævnet i Feldsted på lørdag.

Isaac Bech er klar til sin allerførste boksekamp.

“Jeg skulkle have været op imod en bokser fra Olympia i Odense, men han har meldt fra, så nu ved jeg ikke, hvem de sætter mig op imod”, siger Isaac Bech til SønderborgNYT.

Det er Isaac Bechs første kamp.

“Jeg synes, jeg er godt forberedt og jeg føler mig klar”, siger Isaac Bech, der selvfølgelig også er spændt på, hvordan det bliver.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk