Ung mand sigtet for vold og flere andre ting

1. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tirsdag formiddag standsede politiet en bil på Løkken i Sønderborg. Føreren af bilen havde ikke noget kørekort, han brugte ikke sikkerhedssele og så var bilen blevet afmeldt fra motorregisteret den 27. maj. Ejeren af bilen blev sigtet for at overlade bilen til den 20-årig mand der kørte bilen.

Den 20-årige kan se frem til bøder for resten af forholdene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag eftermiddag ringede en borger og fortalte, at han havde set en kvinde få nogle slag i ansigtet, hvorefter hun var væltet om på Jernbanestien i Sønderborg. Næsten samtidig ringede den forurettede kvinde til politiet og anmeldte sin ekskæreste for vold. Hun fortalte, at ekskæresten var kørt fra stedet i bilen, der var blevet standset om formiddagen.

Den bil blev spottet og standset af en patrulje kl. 15:22 på Sdr. Havnegade.

“I bilen sad der flere personer – herunder også voldsmanden, en 19-årig mand, der straks blev anholdt”, siger Svend Erik Lassen fra politiet.

Bilen var i mellemtiden blevet indregistreret, men under anholdelsen blev voldsmanden fundet i besiddelse af 100 gram hash. En ransagning af bilen afslørede, at endnu en af passagererne var i besiddelse af 6,25 gram hash.

Politiet valgte derefter at ransage hjemme hos voldsmanden og her blev der fundet en peberspray, en ulovlig foldekniv og en mindre mængde anabolske steroider.

Den 19-årige nægter at have slået kvinden, men hans sag belastes af vidnets forklaring.

Han blev løsladt efter endt afhøring.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk