Ungdommens Røde Kors vil hjælpe genbrugsbutikken med tøj til unge

26. maj 2021 Sønderborg

Er du også vild med genbrug og ønsker at blive en del af et hyggeligt frivillig-fællesskab?

Hver eneste uge bliver der sorteret langt over et tons tøj i Røde Kors’ genbrugsbutik på Damgade og det er fortrinsvis kvinder, som er oppe i årene, der står for sorteringen.

“Det er jo sådan, at man ved mest om det tøj, der passer til ens egen alder og derfor har vi fra Ungdommens Røde Kors tænkt os at hjælpe genbrugsbutikken med at sortere tøjet fra og til unge. Vi unge ved jo, hvad unge vil gå i”, siger Yen Nguyen, der er forperson i Ungdommens Røde Kors.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tanken er, at unge fra Sønderborg kan sende en mail til Yen Nguyen, hvis de vil være frivillige hjælpere en gang om ugen, hvor der sorteres tøj, som gøres klar til butikken. Hendes mail er soenderborg@urkmail.dk

“Vi vil også hjælpe med at give en del af butikken et pift, så tøj til unge præsenteres på en måde, der henvender sig til unge”, siger Yen Nguyen og tilføjer, at rigtigt mange unge rigtigt gerne vil handle brugt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...