Ungdomsråd skal præge Sønderborg

20. september 2015 Kultur

Sønderborg Student Foundation og kommunens ungekoordinator, Lykke Stine Farre, inviterer alle interesserede unge mellem 15 og 25 år til at høre mere om det kommende Sønderborg Ungdomsråd og dermed fremtiden for ungdommens Sønderborg. Det sker ved et informationsmøde i Sønderborgs ungdomscafé på Løngang 29 i Sønderborg på torsdag 24. oktober klokken 18, skriver cebter for Kultur i en pressemeddelelse.

Alle unge inviteres til at høre om Sønderborg Kommunes kommende ungdomsråd. Det sker ved et informationsmøde torsdag 24. september klokken 18 i ungdomscafeen. Foto: Patricio Soto

Alle unge inviteres til at høre om Sønderborg Kommunes kommende ungdomsråd. Foto: Patricio Soto

Artiklen fortsætter under annoncen

De unge, der er i arbejdsgruppen bag Sønderbrog Ungdomsråd, vil åbne mødet med at præsentere sig selv, hvorfor de er engageret i rådet og hvad mulighederne og perspektiverne for det kommende ungdomsråd er. Der vil også være information om rådet generalforsamling og mødet sluttes af med uformel snak og gratis pizza.

Klokken 19 går aftenen over i Sønderborg Student Foundations populære og altid velbesøgte ”Open Stage”, hvor alle med talent kan gribe mikrofonen.

Alle interesserede oer velkomne, og det kræver ingen forudgående tilmelding. Begge arrangementer er gratis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...