Ungdomsrådets ønske om en ungeplads er opfyldt

2. juni 2016 Kultur

Torsdag eftermiddag blev de unges plads ved Store Rådhusgade indviet med en tale af Sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen. Han var ikke den eneste politiker, der lagde vejen forbi for at se, om det virkeligt lykkedes at få pladsen klar til tiden. Borgmester Erik Lauritzen, udvalgsformændene Erik Lorenzen, Charlotte Riis Engelbrecht og Preben Storm deltog også.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Nu er jeres plads klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ligger det sted, som Ungdomsrådet gerne ville have og den har det indhold, som I selv ønskede”, siger Helge Larsen til indvielsen.

Torsdag måtte de unge dele deres egen plads med de lidt ældre.

Torsdag måtte de unge dele deres egen plads med de lidt ældre.

Rigtigt mange mennesker har den opfattelse, at når kommunen er involveret i noget, så er det ret almindeligt, at der er virkeligt langt fra tanker og ord til handling og resultat.

“Sådan er det ikke altid. Det er seks uger siden ideen med pladsen her var oppe på et møde med Sundhedsudvalget og nu står vi her. Det er ret hurtigt”, siger Helge Larsen.

“Når det lykkedes at blive færdige i en fart, så skyldes det en ekstra indsats fra alle de kommuneansatte, der er involveret og det vil jeg sige tak for. Nogle mennesker i Vej og Park smed,. hvad de havde i hænderne og kastede sig over opgaven”, siger Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk