Unge familier vil bo på landet

28. august 2014 Uncategorized

Hver femte bybo drømmer om at flytte væk fra byen og ud på landet, viser en undersøgelse foretaget af YouGov for Bolius.by

Flere undersøgelser viser, at mange gerne vil bo i parcelhus med egen have, fortæller direktør i Center for Fremtidsforskning, Jesper Bo Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første tanke kan være, at det må være super for de mange landsbyer i Sønderborg Kommune.

Men træerne vokser som sædvanligt ikke ind i himlen. For i flere landsbyer er der lukket skole og købmænd, og dem vælger folk ikke at flytte ud til.

  • Hvis landsbyen ligger langt væk fra infrastruktur og anden forbindelse, hvis der er ikke er dagligvarebutikker, hvis man ikke kan komme frem og tilbage, og hvis så også skolen er lukket, så bliver det vanskeligt at tiltrække en ung familie til det område, slutter Jesper Bo Jensen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...