Unge i Augustenborg ønsker sig en skatebane

2. juni 2018 Kultur

Unge skatere i Augustenborg ønsker sig brændende en skatebane i byen. Som det er nu, må de en tur til Sønderborg for rigtigt at kunne folde sig ud på deres skateboards.

”Min søn og hans kammerater tog en gang om ugen bussen ind til Sønderborg for at bruge skaterhallen derinde. Så en dag kom han med sit skateboard under armen og spurgte, om jeg ikke lige kunne sørge for, at der kommer en skatebane i Augustenborg – og det lovede jeg så”, siger Mikkel Bløns Vestergaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og en gruppe andre forældre til skateglade børn og unge i Augustenborg har siden arbejdet på at finde frem til, hvordan en skaterbane kan etableres og drives i byen.

Undervejs fik Andelskassen i Augustenborg øje på projektet og donerede 7.000 kroner, der skal bruges på at få en arkitekt til at tegne banen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...