Unge talenter på KunstPunkts vægge

14. februar 2015 Kultur

Lørdag blev der holdt fernisering på en udstilling i KunstPunkt med værker, der er lavet af unge talenter.

Lasse lover, at udstillingen rummer noget for enhver smag.

Lasse lover, at udstillingen rummer noget for enhver smag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er flot, at KunstPunkt lader os udstille de ting, vi arbejder med”, siger Lasse på vegne af de unge talenter, BGK-holdet fra Sønderjylland Kunstskole.

“På skolen lærer vi noget nyt hver eneste uge. Det bærer udstillingen præg af og det gør, at der vil være noget, der rammer smagen hos hver enkelt af jer”, siger han.

Der er stor forskel på at have Kunstskolens lærere til at udtale sig om de værker, som man laver og så på at udstille, hvor alle og enhver kan komme forbi og måske stå og snakke om ens billede.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vi er glade og spændte”, siger Lasse.

IMG_9810Nyt tiltag i KunstPunkt

Når BGK-elever fra Kunstskolen får lov til at bruge lokalerne i Kunstpuynkt til en udstilling i to uger, så er der en forklaring:

“Vi har bestemt os for at lade unge udstille i KunstPunkt, så en gang om året viger vi andre pladsen for de 18-25-årige talenter”, siger Bente Rotzler fra KunstPunkt. Hun fortæller, at tanken er, at det skal være et grænseoverskridende tilbud, så der også kan komme talentfulde udstillere fra Slesvig op på væggene i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...