Universe: Fra april kan du få hovedrolle i interaktiv udgave af I krig og kærlighed

21. november 2018 Kultur

Fridthjof Film og Universe Science Park kan i dag fortælle om hvordan det episke og rørende kærlighedsdrama, baseret på virkelige hændelser under Den Store Krig ikke alene kan nydes på det store lærred i landets biografer. Fra april 2019 kan den også studeres helt tæt på og give følelsen og fornemmelsen for, hvordan en film som denne bliver til i en interaktiv udstilling.

Det skriver Universe i en pressemeddelelse.

De besøgende får muligheden at blive hovedperson og spille over for filmstjernerne i scene fra filmen. Optagelserne vil foregå i de autentiske kulisser, som er flyttet til oplevelsesparken. Der bliver også mulighed for at lave en optagelse, som pilot i det ikoniske fly fra filmen. Derudover kan man prøve sine talenter af i en special effekt scene eller prøve sig selv af som producer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At vi kan tilbyde en så autentisk udstilling, med elementer fra en rigtig film, gør udstillingen rå og ærlig. Vi glæder os til at rulle den røde løber ud og byde alle velkommen ind i filmens verden”, siger projektleder i Universe, Troels Andersen.

Udstillingen er skabt i et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, Fridthjof Film og Universe Science park. Universe er placeret kun 600 meter fra Havnbjerg Mølle, som var hoved location i filmen.

På den måde er parken med til at give filmen et liv efter det store lærred og binde historien sammen med udsigt fra parken til den rigtige mølle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen ’Film studio’ åbner den 13. april 2019, når Universe åbner dørene til den nye sæson.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...