Universe sendte heksen til Bloksbjerg

23. juni 2015 Kultur

topSankt Hans aften er lig med bålaften landet rundt. Og således havde oplevelsesparken Universe på Nordals også inviteret til Sankt Hans bål på denne lune sommeraften. Parken havde, udover det obligatoriske Sankt Hans bål, også arrangeret hekseworkshop for de lidt yngre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Båltalen blev holdt at en vaskeægte storyteller, Kari Brinch, der har hekseblod i årerne. Kari fortalte medrivende historien om, hvordan den magiske trolddomsbog, der er gået i arv i hendes familie, har inspireret hende.

Bogen indeholdt blandt andet en beskrivelse af, hvordan man læser fremtiden i kaffegrums, og vi kan vidst godt afsløre, selv for en storyteller med hekseblod i årerne, er det ikke altid lige nemt at spå.

Specielt ikke om fremtiden.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...