Uwe Wolff Fonden står bag Lystfiskerdage på Slotskajen

1. juni 2018 Kultur

Det er sjovt at fiske. Derfor skal flere mennesker, unge som gamle, finde røjsere og fiskestænger frem og dele glæden ved lystfiskeri med hinanden.

Det mener Uwe Wolff’s Fond, som derfor i weekenden 8. – 10. juni inviterer til Lystfiskerdage på Slotskajen i Sønderborg.

Der er gratis at deltage i alle aktiviteter.

Dem er der ikke så få af, skriver Uwe Wolff Fonden i en pressemeddelelse.

Dagene byder på mulighed for at lave sin egen flue, at låne fiskegrej og at komme med ud på en kutter – her gælder først-mølle-princippet.

Professionelle lystfiskere lærer fra sig og viser, hvordan man gør.

Blå Flag og Als Stenrev er også på pletten, hvor de viser og fortæller, hvad der befinder sig under havoverfladen.

“Vi har 215 kilometer kyststrækning i Sønderborg Kommune. Dem skal vi bruge meget mere aktivt, og lystfiskeri er en oplagt mulighed. Og så er det enormt sjovt for mennesker i alle aldre at være fælles om at fiske. Der er jo den her særlige følelse over at fange sin mad selv”, siger Finn Johannson, der ikke blot er formand for Uwe Wolff’s Fond, men også selv er en ivrig lystfisker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte har han sit otteårige barnebarn med ude at fiske og hun har allerede bevist hun er en habil lystfisker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...