Uwe Wolffs Fond og Sønderborg Event er klar med Wood Sculpture for 6. gang

17. juni 2017 Kultur

Søndag kl. 13 begynder motorsavene igen at larme på Slotskajen i Sønderborg, hvor en række internationale kunstnere går i gang med at forme store træstammer til flotte skulpturer, der doneres til udvalgte steder på Als og Sundeved.

“Det er ret fantastisk, vi kan trække en flok kunstnere fra forskellige landetil Sønderborg”, siger Tanja Zeba og fortæller videre, at det sidste visum faldt på plads fredag middag.

“Det er til kunstneren fra Indien”, siger hun.

Kunstnerne indkvarteres privat for femte år i træk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og flere værtsfamilier har haft en kunstner boende hver gang, der er WoodScukpture i Sønderborg og de har været glade for at yde det frivillige bidrag, som det er at lukke en fremmed ind i sit hjem og sørge for ham eller hende”, siger Tanja Zeba til SønderborgNYT.

Lørdag formiddag smutter medarbejdere fra Sønderborg Event til Nordborg og Gråsten for at lave lidt larm og gøre opmærksom på, der er gode oplevelser at hente på Slotskajen i Sønderborg.

.

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...