Ulykke: Sussi spiller uden Leo i Hesteskoen

9. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Sangduoen Sussi og Leo aflyser to koncerter, efter at Leo Nielsen faldt ned fra en stige og brækkede hoften. Det skriver nordjyske.dk.

Sussi tror dog på, at parret ikke behøver at aflyse flere koncerter udover søndagens koncert til Ringriderfesten i Sønderborg og mandag i Pakhuset i Skagen.

“Leo faldt ned fra en stige og landede direkte på hoften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage fra. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen”, fortæller Sussi til Nordjyske.

Søndag giver Sussi koncert i Hesteskoen sammen med en substitut – guitaristen Allan Lassen, som hun har nået at øve med fredag.

“Sussi tager nogle venner med, så det bliver skidesjovt”, siger Jesper Kock til SønderborgfNYT.

Han er den ene halvdel af duoen bag Hesteskoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden halvdel er Niels Isaksen. De agter at byde på en oplevelse ud over det sædvanlige, så der er altså god grund til at kigge indenfor i Hesteskoen søndag.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...