Ulykke: Sussi spiller uden Leo i Hesteskoen

9. juli 2016 Erhverv

Sangduoen Sussi og Leo aflyser to koncerter, efter at Leo Nielsen faldt ned fra en stige og brækkede hoften. Det skriver nordjyske.dk.

Sussi tror dog på, at parret ikke behøver at aflyse flere koncerter udover søndagens koncert til Ringriderfesten i Sønderborg og mandag i Pakhuset i Skagen.

“Leo faldt ned fra en stige og landede direkte på hoften. Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage fra. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen”, fortæller Sussi til Nordjyske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag giver Sussi koncert i Hesteskoen sammen med en substitut – guitaristen Allan Lassen, som hun har nået at øve med fredag.

“Sussi tager nogle venner med, så det bliver skidesjovt”, siger Jesper Kock til SønderborgfNYT.

Han er den ene halvdel af duoen bag Hesteskoen. Den anden halvdel er Niels Isaksen. De agter at byde på en oplevelse ud over det sædvanlige, så der er altså god grund til at kigge indenfor i Hesteskoen søndag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...