Vækstrådet besøger de 125 største produktions-virksomheder

7. februar 2015 Erhverv

Når man taler med de lokale politikere på tomandshånd, så lyder det igen og igen, at fremtidens vækst skal komme

Stenshøj og Vækstrådet skal rundt og hilse på de store produktionsvirksomheder.” width=”242″ height=”300″ /> Ole W. Stenshøj og Vækstrådet skal rundt og hilse på de store produktionsvirksomheder.

fra de små og mellemstore virksomheder – og inden længe skal en delegation fra Vækstrådet på rundtur i erhvervslivet og have en snak om, hvordan Vækstrådet og Sønderborg Kommune bedst kan hjælpe og støtte virksomhederne.

“For at komme i endnu tættere dialog omkring rammebetingelserne og fælles muligheder for vækstskabende initiativer indledes nu en dialogrunde med 125 af områdets virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der tages i denne dialogrunde udgangspunkt i de producerende virksomheder – de 125 største målt efter antallet af ansatte”.

Sådan står der i referatet fra Erhvervsudvalgets møde den 14. januar.

Mindre virksomheder får åbenbart ikke besøg – og det gør iværksættere heller ikke.

Dansk Industris barometer over erhvervsvenlighed placerede Sønderborg i bunden og det skal ændres, så derfor sættes fokus på de 125 største produktionsvirksomheder..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 112, Sønderborg

Antallet af indbrud i Sønderborg steg med ét

22. april 2021 112

Man kan mene, at et enkelt indbrud er ét for meget, men alligevel kan man ikke sige, det er overvældende, at der i første kvartal er begået 27 indbrud i beboelser, som ligger indenfor Sønderborgs kommunegrænse. Sidste år blev der i samme periode begået 26 indbrud i beboelser, mens der i 2018 og 2019 var […]

Læs mere...