Vækstrådet: Masser af hjælp til fremtidens iværksættere

26. februar 2015 Erhverv

Fremtidens iværksættere kan hente rigtig god hjælp hos Sønderborg Iværksætter Service, som bliver et datterselskab under Vækstrådet.

“De spirende ideer kan blive vendt på såkaldte iværksættercafeer, hvorefter de iværksætterspirer, der har gode ideer, kan komme til at lægge dem frem for et panel, der så vurderer, hvordan hjælpen kan gives på den videre vej”, siger Vækstrådets direktør Ole Daubjerg til SønderborgNyt.

“Det er en rigtig god måde at begynde på”, siger Trine Lindén, som har rådgivet adskillige iværksættere i det tidligere SET. Også dengang kom iværksætteren ind til en lille gruppe med bred ekspertviden og lagde sin idé frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trine Lindén glæder sig over, at rådgivningen skræddersyes til den enkelte iværksætter.

Trine Lindén glæder sig over, at rådgivningen skræddersyes til den enkelte iværksætter.

“I panelet, som vi kaldte Spot On, havde vi forskellige kompetencer, så vi dækkede bredt. Det gjorde, at vi kunne tage stilling til, om den idé, der blev lagt frem, var holdbar”, siger Trine Lindén til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye bliver, at ideerne deles op efter virksomhedstype. Der er himmelråbende forskel på at åbne en chokoladebutik og starte en metalfabrik.

“Derfor skal der være rådgivning, som passer præcis til den enkelte idé”, siger Ole Daubjerg. Han tilføjer, at der selvfølgelig er nogle ting, der går igen uanset virksomhedstype.

“Jo mere hjælpen skræddersyes til hver enkelt iværksætter jo bedre er det”, siger Trine Lindén.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...