Vækstrådet slipper turisme, handel og kultur

10. december 2015 Erhverv

Fra 1. januar 2016 forankres der i ferieturismen, herunder Sønderborg Turistbureau, i Sønderborg Kommune.

Det har erhvervsudvalget besluttet efter anmodning fra Sønderborg Vækstråd, der overtog ansvaret for ferieturismen, da Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter blev nedlagt.handel4

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vækstråd beholder ansvaret for udvikling af erhvervsturismen, der spiller fint sammen med Vækstrådets målsætning om, at skabe vækst og udvikling og tiltrække ny arbejdskraft til Sønderborgområdet.

Det skal ske ved at udvikle Sønderborg som katalysator for grønne og energirigtige forretningsområder og ved en satsning på uddannelse og iværksætteri.

Der er i budgettet afsat 2,5 mio. kr. i både 2016 og 2017 til initiativer, der skal udvikle turismen, herunder sommerbemanding af turistinformationssteder i Nordborg og Gråsten, der vil blive drevet sammen med Sønderborg Turistbureau.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vækstrådet har ikke ment, at det var i deres regi, der skulle arbejdes på bedre service til turisme, detailhandel og kultur og det har man lyttet til i byrådet”, siger Vækstrådsdirektør Ole Daugbjerg til SønderborgNYT.

“Vi har allerede haft det første dialogmøde med en bred vifte af kultur-, handels- og turismeaktører for at skabe et stærkt samspil mellem de tre områder. Der er stor opbakning til at der laves en fælles platform”, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI fik et enkelt point med hjem fra Horsens

17. maj 2021 Sport

I en velspillet kamp i weekenden kæmpede ’de grønne’ fra Guderup sig til 1 point mod topholdet Horsens Freja, som inden kampen havde maksimumpoint og havde slået alle de andre hold i puljen. Mødet med Egen UI blev sæsonens første point-tab til Horsensholdet. I midten af 1. halvleg fik Egen underkendt et mål på en […]

Læs mere...