Vær sikker på at komme med – køb din Rock a Live-billet nu

7. november 2019 Kultur

Den 28. marts 2020 skal der festes i SFS-hallen, hvor overskriften for aftenen hedder Rock a Live.

Det er SFS Byggefonden og lokale bands, der er initiativtagere til det årligt tilbagevendende arrangement, hvor den først står på spisning – to retter fra BS Food – og herefter skal fire bands skiftevis på scenen og underholde.

De fire bands er Men in Black, Six Feet High, Hit Fabrikken og Cube.

Rigtigt meget for 200 kroner

Den festlige aften koster – inklusiv maden – kun 200 kroner og billetter sælges traditionen tro gennem de optrædende orkestre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis du vil sikre dig en billet med det samme eller mangler du en fed julegaveidé, kan der  købes billetter med MobilePay 51446. Husk at skrive dit navn, antal og telefonnummer, så vi kan aftale levering af billetter”, skriver Hit Fabrikken på Facebook.

Billetter sælges efter ‘først-til-mølle-princippet’.

Her kan du se – eller gense – billeder fra Rock a Live 2019

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...