Valgcafeen placeres på Sønderskov-Skolen

10. februar 2021 Politik

Til kommunalvalget den 16. november, skal der bruges et egnet sted, hvor der både kan holdes valgcafé og gennemføres politiske forhandlinger.

Valgcafeen er åben for interesserede borgere og pressen. Stedet holder åbent om aftenen og natten, indtil de politiske forhandlinger er overstået.

Forvaltningen har undersøgt to mulige placeringer for valgcafeen – og rammen om aftenen bliver Sønderskov-Skolen, hvor valgcafeen kan være i festsalen og de politiske forhandlinger kommer til at foregå i tilstødende klasselokaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det besluttede Økonomiudvalget onsdag.

Både Sønderskov-Skolen og Udviklingshuset i Havnbjerg, som også var i spil, opfylder de pladsmæssige krav til valgcafeen og har det nødvendige antal forhandlingsrum, plads til pressen, sekretariatet, parkeringen og forplejningen.

Forvaltningen gør Økonomiudvalget opmærksom på, at hallen ved Sønderskov-Skolen er valgsted, og at nogle lokaler i Havnbjerg bruges til valglokale og stemmeoptælling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...