Valgcafeen placeres på Sønderskov-Skolen

10. februar 2021 Politik

Til kommunalvalget den 16. november, skal der bruges et egnet sted, hvor der både kan holdes valgcafé og gennemføres politiske forhandlinger.

Valgcafeen er åben for interesserede borgere og pressen. Stedet holder åbent om aftenen og natten, indtil de politiske forhandlinger er overstået.

Forvaltningen har undersøgt to mulige placeringer for valgcafeen – og rammen om aftenen bliver Sønderskov-Skolen, hvor valgcafeen kan være i festsalen og de politiske forhandlinger kommer til at foregå i tilstødende klasselokaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det besluttede Økonomiudvalget onsdag.

Både Sønderskov-Skolen og Udviklingshuset i Havnbjerg, som også var i spil, opfylder de pladsmæssige krav til valgcafeen og har det nødvendige antal forhandlingsrum, plads til pressen, sekretariatet, parkeringen og forplejningen.

Forvaltningen gør Økonomiudvalget opmærksom på, at hallen ved Sønderskov-Skolen er valgsted, og at nogle lokaler i Havnbjerg bruges til valglokale og stemmeoptælling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...