“Vejen til Sønderborg” – Cross Border Esports kvalifikationsturnering er begyndt

22. maj 2018 Kultur

Kvalifikationsturneringerne til Cross Border Esport 2018 CS:GO turnering er begyndt og går under navnet #TheRoadToSonderborg.

Der har nu været 2 ud af 12 kvalifikationsturneringer om at kvalificer sig til CBE hovedeventen i Sønderborg.

Den første var en åben europæisk online kvalifikationsturneringer hvor i alt 182 europæiske hold, i alt 910 spillere kæmpede om den eftertragtede plads til CBE2018. Her løb det polske hold PACT med sejere.

I alt blev alle kampe fulgt af mere end 45.000 personer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden kvalifikationsturnering var et liveevent, CBE National Tour – Hillerød, hvor 131 spillere fra hele DK kæmpede om at komme til Sønderborg. Her kunne 15.000 seere se Lyngby Vikings vinde sikkert 2-0 over The Great Danes.

”Vi er glade for, at så mange følger med i, hvad vi laver og at rigtigt mange ønsker at kvalificere sig til kampene i Sønderborg. At 15.000 danskere sidder og ser med fra CBEs liveevents varmer. For tænk hvor meget reklame vores lokalområde får”, siger Thomas Bjørn-Lüthi, bestyrelsesformand i Cross Border Esport.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Seerne er består af 94 procent mænd og 6 procent kvinder i alderen 15 til 38 år. Og de oplever en produktion mage til den der er på tv. Et studio, kamera på scenen, reklamer fra sponsorer og omkring Sønderborg”siger bestyrelsesformand i en pressemeddelelse.

I år forventer Cross Border Esport at 650.000 personer ser med fra hele turneringer samt at 5,4 millioner mennesker ser eller læser noget omkring hvad der sker i Sønderborg.

Støt op om Cross Border Esport

Artiklen fortsætter under annoncen

Corss Border Esport håber, at lokale vil støtte op og få vist sig selv og Sønderborg frem for målgruppen.

Der kører kvalifikationsturneringer indtil midt august. Alle turneringerne handler om at komme til hovedeventen, som spilles den 7.-9. september i Skansen.

Som partner eller sponsor kan man få reklamevideoplads, synligt logo inde i spillet eller på pauseskærmen.

Hvis man vil vide mere kan man tage kontakt til CBE på thomas@crossborder-esport.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk