Vejene til Byens Havn skal laves færdig

7. februar 2019 Politik

Der er gang i den på Byens Havn i Sønderborg. Multikulturhuset med kommunens hovedbibliotek tiltrækker mange

gæster, og når Hotel Alsik åbner i maj, vil der komme endnu flere til området.

Det vil alt andet lige øge trafikmængden, og der er derfor behov for, at de trafikale forhold til og fra området er i orden.

Byrådet besluttede i 2017, at der skulle skabes forbindelse mellem Nr Havnegade og Nordvang, og et areal til sikring af linjeføringen blev eksproprieret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende klagede lodsejeren til Transportministeriet over eksproprieringen, og der er siden lavet en aftale mellem lodsejeren og kommunen, så der eksproprieres et mindre areal end oprindelig planlagt og vejens linjeføring er ændret lidt.

I forbindelse med vejprojektet er vejnavnet Nordvang sløjfet og Nr. Havnegade går helt op til lyskrydset Vestermark/Ringgade/Arnkilgade.

Det sidste, der mangler, er færdiggørelse af et lille stykke af vejen Under Broen på det sted, hvor den munder ud i Nr. Havnegade. Teknik- og Miljøudvalget har netop besluttet at anbefale over for Byrådet, at det sker nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet ventes af foretage den endelige godkendelse på sit møde den 27. februar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Sport, Sønderborg

Se hvordan det er gået billardspillerne

26. marts 2023 Sport

Sønderborg Billard Club har igen været ved bordene og spille turneringskampe – og en enkelt spiller skal – efter at have vundet Regionsfinalen videre til Landsfinalen. Oldboys Kegler Birger Segalt vandt Regionsfinalen og er videre til Landsfinalen. Serie 2 Sønderborg 1 – Gråsten 2: 8 – 0. Sønderborg er nr. 1 og vinder puljen. Vindere: […]

Læs mere...