Vejene til Byens Havn skal laves færdig

7. februar 2019 Politik

Der er gang i den på Byens Havn i Sønderborg. Multikulturhuset med kommunens hovedbibliotek tiltrækker mange

gæster, og når Hotel Alsik åbner i maj, vil der komme endnu flere til området.

Det vil alt andet lige øge trafikmængden, og der er derfor behov for, at de trafikale forhold til og fra området er i orden.

Byrådet besluttede i 2017, at der skulle skabes forbindelse mellem Nr Havnegade og Nordvang, og et areal til sikring af linjeføringen blev eksproprieret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende klagede lodsejeren til Transportministeriet over eksproprieringen, og der er siden lavet en aftale mellem lodsejeren og kommunen, så der eksproprieres et mindre areal end oprindelig planlagt og vejens linjeføring er ændret lidt.

I forbindelse med vejprojektet er vejnavnet Nordvang sløjfet og Nr. Havnegade går helt op til lyskrydset Vestermark/Ringgade/Arnkilgade.

Det sidste, der mangler, er færdiggørelse af et lille stykke af vejen Under Broen på det sted, hvor den munder ud i Nr. Havnegade. Teknik- og Miljøudvalget har netop besluttet at anbefale over for Byrådet, at det sker nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet ventes af foretage den endelige godkendelse på sit møde den 27. februar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...