Vejrguderne var med husflidsudstillerne

19. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
IMG_3252

Der er temmelig mange sønderborgensere, der selv skaber deres kunst.

Weekendens Husflidsudstilling i Sønderborg Slot havde vejrguderne med sig søndag, hvor det bestemt var bedre at være inde eller ude. Slottet fik et væld af besøgende, der allesammen ville se, hvad der er lavet af de mange udstillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved en af standene blev der snittet præcis som man gjorde i de danske hjem for mange år siden. Og selvfølgelig var det skeer og andre køkkenting, der blev tryllet frem ved hjælp af en skarp kniv. Forskellen på “de gode gamle dage” og nu, det er, at nu snittes der af lyst.

Et andet sted snurrede spinderokken og hjertets lyst og flere stoppede netop ved den, så der kunne blive snakket om dengang, hvor det at lave en trøje, begyndte med, at ulden blev kartet.

SønderborgNyt tog rundt til standene med kamera:

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...