Vejrguderne var med husflidsudstillerne

19. oktober 2014 Kultur
IMG_3252

Der er temmelig mange sønderborgensere, der selv skaber deres kunst.

Weekendens Husflidsudstilling i Sønderborg Slot havde vejrguderne med sig søndag, hvor det bestemt var bedre at være inde eller ude. Slottet fik et væld af besøgende, der allesammen ville se, hvad der er lavet af de mange udstillere.

Ved en af standene blev der snittet præcis som man gjorde i de danske hjem for mange år siden. Og selvfølgelig var det skeer og andre køkkenting, der blev tryllet frem ved hjælp af en skarp kniv. Forskellen på “de gode gamle dage” og nu, det er, at nu snittes der af lyst.

Et andet sted snurrede spinderokken og hjertets lyst og flere stoppede netop ved den, så der kunne blive snakket om dengang, hvor det at lave en trøje, begyndte med, at ulden blev kartet.

SønderborgNyt tog rundt til standene med kamera:

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...