Velvære: Svømning hos Vetnatura gør din hund sundere

26. september 2015 Samfund

Lørdag blev der holdt Pool Party i Dyreklinikken VetNatura i Sønderborg, hvor hundejere kom forbi og så på det lange bassin, hvor hunde kan få lov til at svømme.

jpg” alt=”Svømmeklar hund med adgangsbillet og legedyr.” width=”300″ height=”200″ /> Svømmeklar hund med adgangsbillet og legedyr.

“Det er alletiders form for motion, så jeg håber da, der er mange, der vil give deres hund et klippekort til poolen”, siger dyrlæge Katrine Zachariassen til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at svømning er en god måde at styrke hundenes muskler på.

“Hunde har samme gavn af svømning, som mennesker har. Vi styrker vores muskler og øger konditionen uden af belaste kroppens led”, siger hun. Altså er det glimrende uanset som der tænkes genoptræning eller forebyggelse.

En slags behandling

Trine Lindén fra Sønderborg har investeret i et klippekort til sin hund.

Svømning styrker musklerne omkring hoften på Trine Lindéns hund.

Svømning styrker musklerne omkring hoften på Trine Lindéns hund.

“Min hund har problemer med hoften og svømning gør de muskler, der er ved hoften stærkere og det har den brug for. Om sommeren bruger vi stranden, men når vandet er koldt, så virker svømning ikkke helende, tværtimod”, siger Trine Lindén til SønderborgNYT.

Vandet i VetNaturas indendørs hunde-pool er naturligvis opvarmet.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk