Vennepar fra Nordborg hjælper foreninger og firmaer til synlighed på sociale medier

19. maj 2022 Erhverv
Johanns Gammelgaard og Hans Peter Bonde. Privat foto
Johanns Gammelgaard og Hans Peter Bonde. Privat foto

Det er et lille års tid siden, at de to barndomsvenner fra Nordborg, Hans Peter Bonde og Johannes Gammelgaard, gjorde vision til virkelighed og oprettede virksomheden JP Studios, der er et af de eneste mediebureauer i Sønderjylland, der udbyder en helhedsorienteret promoverings- og reklameservice på de sociale medier for forskelligartede firmaer og organisationer.

Det har krævet både mod og tålmodighed for venneparret at udbrede det koncept, de har knoklet for at specificere og dygtiggøre sig indenfor, men efter et år med forskelligartede bestillingsopgaver er de klar til at markedsføre JP Studios endelige profil som mediebureau med fokus på indhold til sociale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med uddannelsesbaggrund indenfor henholdsvis design, business og multimediedesign har Hans Peter Bonde og Johannes Gammelgaard fundet en oplagt fællesnævner, der tilbyder en helhedsorienterede service til virksomheder, foreninger og eventudbyder, der gerne vil skille sig ud med en fængende og indbydende profil på de sociale medier.

“Vi har valgt at gå stille og roligt til værks det første års tid, fordi vi ville afprøve forskellige modeller indenfor konceptet. Vi har aflæst markedet med de efterspørgsler og opgaver, vi har fået og på den måde er vi nu blevet skarpe på både udbud og efterspørgsel indenfor den digitale markedsføring. Nu føler vi, at vi er klar til at tilbyde solide og gennemtænkte løsninger for en stor pallette af det kundesegment, der kan få gavn af vores service”, fortæller Johannes Gammelgaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

JP Studios har, blandt andet, designet videoer og billedserier for foreningen Netværkshuset samt forskellige cafeer og restauranter i Sønderborg, og efterspørgslen på den digitale kampagne, – og reklameservice fra JP Studios er stødt stigende.

“Vi tilbyder en løsning, der giver en konkret og flot visuel oplevelse for de besøgende på vores kunders digitale platforme, og den form for målrettet promovering og reklame gør en stor forskel på både antallet af tilkendegivelser og interaktioner fra besøgende”, siger Hans Peter Bonde til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

JP- Studios tilbyder digitale løsninger for såvel privatpersoner som større og mindre virksomheder. På deres egen hjemmeside JPStudios.dk kan du læse mere om virksomheden og hvad den kan tilbyde dig, der gerne vil skille dig ud med en profil på de sociale medier./ds

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...