Venstre lavede udflytnings-reklame overfor landets finansminister

30. oktober 2017 Politik

Mandag eftermiddag havde Venstre i Sønderborg sat finansminister Kristian Jensen i stævne på Sønderborg Kaserne, hvor det blandt andet handlede om, at Venstre ville reklamere lidt for Sønderborg-området, så det igen kan komme i spil, når der skal udflyttes flere statslige arbejdspladser.

“Vi sidder ikke med et bestemnt ønske, men vil bare reklamere lidt for Sønderborg ved at fortælle, at det gik fint med NaturErhvervsstyrelsen flytning til Augustenborg”, siger Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen til ministeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der flyttede 20 medarbejdere med fra Købehavn og så er det lykkedes at levere de øvrige fra lokalområdet og oplandet”, siger chefkonsulent Jørgen Eriksen fra Sønderborg Kommune.

“Alle vores landdistriksområder var og er klar med velkomstpakker, så der kan tages godt imod tilflyttere”, siger byrådsmedlem Claus Klaris.

“Og det er da værd at nævne, at sælger man sin lejlighed på Østerbro og køber hus i Nordborg, så er pensionen sikret”, siger Peter Hansen.

Pejlemærker ved udflytning

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi skal se på den næste udflytningsrunde, så ser vi selvfølgelig på, hvad der gik godt i den første runde. Og vi ved, at enten giver en udflytning tilflyttere eller jobmuligheder – og der er kloge hoveder rundt om i landet, så et videnstab er kun kortvarigt”, siger finansministeren.

“Vi kigger på, hvor der er ledige rammer, de statslige arbejdspladser kan rykke ind i. Det med at købe grund, søge byggetillldelser og bygge, varer for længe”, siger Kristian Jensen.

Der skal være den kortest mulige vej fra beslutning til udflytning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstrepolitikerne i Sønderborg håber på, at Kristian Jensen husker kasernens 21.000 kvadratmeter med muligheder for statslige arbejdspladser i Sønderborg.

“Der kan også komme soldater hertil”, siger Claus Klaris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...